Single Coach Wendy Oostvogels

Single coaching

Single Coach - Wendy OostvogelsSteeds meer mensen merken in deze tijd dat het lastig is om een geschikte partner te vinden. Dit komt onder andere door de individualisering die steeds meer toeneemt, het vluchtige karakter door de vele dating sites en apps waardoor er meer keuze is dan vroeger en de verwachtingen zijn toegenomen. Wat voor partner past bij jou en welke stappen kan je zetten om een eventuele passende relatie te vinden of te behouden? Tijdens de coachingssessies bespreken we waar je tegenaan loopt in je single bestaan en gaan we op ontdekkingstocht. Een ontdekkingstocht op weg naar relatiegeluk!

De juiste richting ontdekken en vasthouden

We besteden aandacht aan jouw doelen en wensen bij het vinden of behouden van een partner. Wellicht zijn er vaardigheden die je kunnen helpen om vaker contact te maken of zijn er redenen waardoor je het lastig vindt om te gaan daten of verbinding aan te gaan. Graag creëer ik een vertrouwde omgeving waarin je al je onzekerheden, angsten, negatieve gedachten, lastige gevoelens en pijnlijke herinneringen met me kan delen. Samen gaan we ontdekken hoe deze minder invloed op je gaan uitoefenen zodat je je lichter en vrijer kan gaan voelen. Ik pas hierbij naast coaching mogelijke therapievormen Acceptatie & Commitment therapie, EMDR, oplossingsgerichte therapie en mindfulness toe. Tijdens de sessies praten we niet alleen maar doen we ook oefeningen. Natuurlijk stemmen we samen af wat het beste bij je past.

Mijn eigen pad

Na het behalen van mijn Havo diploma ben ik gestart aan de opleiding Management Toerisme aan de NHTV. Na mijn diploma te hebben behaald in de afstudeerrichting ondernemerschap, besefte ik dat het reizen, de talen en culturen ontzettend interessant waren maar ik miste iets. Ik wilde graag dichter bij mensen kunnen staan in mijn werk. Hierdoor ben ik, naast een parttime baan in de zorg, psychologie gaan sturen op de Universiteit van Tilburg waar ik in 2011 mijn master heb behaald. Ik ben mijn carrière gestart als Arbeid & Organisatiepsycholoog. Tijdens mijn functies als assessmentpsycholoog en HR Adviseur binnen commerciële en productie organisaties heb ik ervaring opgedaan met reorganisaties, verandertrajecten, loopbaancoaching en begeleiding bij ziekteverzuim. Na 6 leerzame jaren heb ik ervoor gekozen om mijzelf uitsluitend te gaan richten op wat mij het meeste voldoening geeft, namelijk anderen verder op weg helpen in het leven. Sinds een aantal jaren werk ik als Psycholoog en Singlecoach. Doorlopend blijf ik mijzelf bijscholen in onderwerpen binnen de psychologie, op dit gebied ben je immers nooit uitgeleerd en kan je je blijven ontwikkelen. Naast mijzelf verdiepen in de psychologie en mindfulness/meditatie, besteed ik graag tijd met mijn vriend, familie en vrienden. Ik kan erg genieten van uit eten gaan, reizen, muziek luisteren en dansen.

Single Coach – Psychologen Breda

Single Coach is een onderdeel van Psychologen Breda waar ik inmiddels zes jaar geleden ben gaan samenwerken met gelijkgestemde psychologen. Ik vind het leuk en leerzaam om met psychologen uit verschillende richtingen samen te werken, om intervisie te doen en elkaar verder te helpen in de ontwikkeling.

Neem contact op