Single Coach Gerard Dikschei

Single coaching

Gerard Dikschei - Single CoachSingle zijn is niet leeftijdsgebonden. Steeds meer 40-plussers worden vrijgezel na een lange relatie. Daar sta je dan… Voor je het weet gaat er een boosaardige mantra door je hoofd. “Ik ben 40+ en alleen, ik ben 40+ en alleen, ik ben 40+ en alleen”. Als twintiger is het ook niet leuk om single te zijn/worden maar als 40-plusser kan het gat erg diep zijn, zeker na een relatie van misschien wel 20 jaar waar ook nog eens kinderen mee gemoeid zijn. Tijdens de coachingsgesprekken bespreken we waar je tegenaan loopt in je single bestaan en gaan we op ontdekkingstocht. Een ontdekkingstocht op weg naar jouw (relatie)geluk!

Ik kom naast je staan

Ik help je om in beweging te komen maar vooral: ik open je voor jezelf. Je gaat dan zien wat jij kunt en snapt hoe jij het kunt doen. Soms daag ik je uit en provoceer ik je een beetje. Ik zie vrij snel wat jij nog niet kunt zien. Onze sessies kunnen emotioneel beladen zijn, vaak intens maar altijd positief en zonder uitzondering concreet, praktisch en direct.

Betrokken Single Coach

Naast mijn werk als Relatietherapeut EFT/ Registerpsycholoog NIP richt ik me als Single Coach primair op het geestelijk welzijn en het ontwikkelen van potentieel van mensen en hun relaties (ook de relatie met jezelf). Hierbij mag je niet stil blijven staan en moet je blijven bewegen. Vandaar ook mijn levensmotto: “Durf te bewegen om geluk te vinden”

Single Coach – Psychologen Breda

Single Coach is een onderdeel van Psychologen Breda en RelatiePsychologen.net. Door de steeds grotere hulpvraag rondom relaties, relatietherapie en single worden/zijn hebben we er in 2017 voor gekozen om heel specifiek hulp aan te gaan bieden voor singles. Waar uitgeputte stelletjes een APK kunnen gebruiken om hun relatie een boost te geven coachen wij singles om zichzelf weer te ontdekken en de weg naar relatiegeluk te vinden.

Neem contact op