Publicaties

Op deze pagina vind je een overzicht van leuke, inspirerende en interessante boeken & artikelen rondom het thema Single(s).

Gewoon Single

Gewoon single!

Vooroordelen, misvattingen en andere ongemakken

Aan de hand van interviews en persoonlijke verhalen schetst Karin Ramaker een realistisch beeld van de singles van nu: de voordelen van de alleenheerschappij in je eigen huis, de goedbedoelde maar soms kwetsende adviezen van de omgeving, de absurde ervaringen in het online daten, kortom de ups en downs van het single-bestaan. Herkenbaar, hilarisch en soms confronterend voor iedereen die single is.

Single Geluk

Single geluk

Zo doe je dat!

Single zijn brengt unieke kansen met zich mee! Of het nu voor een maandje is, of voor jaren, een periode van vrijheid is iets waar je op bijzonder positieve manier gebruik van kunt maken. Aan de hand van haar eigen ervaringen, die van andere singles, en toelichtingen van wetenschappers en deskundigen, schetst Alexandra Heering een positief en realistisch beeld van het ongebonden leven in de 21e eeuw.

100 dingen die elke single een keer moet hebben gedaan

100 dingen

Die elke single een keer moet hebben gedaan

Wat? Ben je single? Nou… gefeliciteerd! Alle tijd van de wereld voor je eigen hobby’s, de vrijheid om precies zo te leven zoals jij wilt én de rest van de wereld als potentiële partner. Dan blijft er eigenlijk maar één vraag over: wat ga je als eerste doen? Gelukkig staat dit boek vol tips en leuke ideeën om je kostbare tijd als single zo goed mogelijk te benutten. Dus, ben je er klaar voor?

Het geheim van je hartmagneet

Het geheim van je hartmagneet

Ontdek de universele kracht van de hartmagneet

Het Geheim van je Hartmagneet onthult hoe in ieder van ons een Kracht van aantrekking en uitstraling werkzaam is. Ruediger Schache beschrijft hoe deze universele kracht werkt in jezelf, en noemt dat De Hartmagneet. Het is jouw persoonlijke Aantrekkingskracht.

Neem contact op